مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به دلیل ضرب و شتم

سلام و روز بخیر. همسر من در مشاجره ها کنترل ندارند و من رو مورد ضرب و شتم قرار میدن. ولی گوشی من رو میگیرند تا نتونم ثبت کنم علایم ضرب رو. آیا بدون داشتن علایم میشود بابت ضرب و شتم از همسر شکایت کرد؟ ممنونم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، هر گاه مورد ضرب و شتم قرار گرفتید، در صورت امکان با 110 تماس بگیرید و گزارش تهیه نماید، سپس به پزشکی قانونی رفته، اثارضرب و جرح را نشان دهید و شکایت نماید.