مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق فسخ

سلام بنده یک موتور سیکلت به مبلغ 7میلیون به صورت اقساطی خریداری نمودم که 4300 میلیون انرا در دو قسط دادم و الباقی رو گفتم موقع سند زدن میدم که فروشنده بعد از چند روز گفت سند نمیخوره مشکل داره و حق فسخ معامله 2میلیون است حالا میگه حق فسخو نمیدم برو شکایت کن میخواستم ببینم میتونم حق فسخ و خرجی که روی موتور انجام دادم که 700هزار تومان بوده رو بگیرم؟ باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

بله میتونیدشکایت کنید/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات بااین تلفن09127208033 تماس بگیرید.