مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه.

سلام. پدر بنده زمینی طبق قولنامه از پدرش (پدربزرگ) خریداری کرده بعد از سالها پدر بنده زودتر از پدرش (پدربررگ) فوت کرده و بعد از مدتی پدرش (پدربزرگ) بنده هم فوت میکند. اما مادربزرگ بنده در قید حیات هست آیا ارث به عمه ها و عموها تعلق میگیرد ؟ به چه مقدار؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
درصورت داشتن قولنامه و اثبات آن مال متعلق به پدر شما بوده و شما و بقیه وراث پدرتان می توانید مال از پدر بزرگتان در حال حاضر وراث ایشان مطالبه نمایید