مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجرای حکم

با سلام.
بنده در در سال 96 محکوم به رد مال 20 میلیون تومان شدم که با اعسار کردن آن ها پنج میلیون جلو پرداخت کردم و بقیه را اقساط و قسطی چهارصد هزار تومن پرداخت کردم.
حال شاکی نرخ روز زده است. در حالی که تنها یک قسط دویست هزار تومن مانده است.
در حکم آمده که زمان اجرای حکم ملاک است. زمان اجرای حکم چه وقتی است؟ زمانی که اولین قسط را پرداخت کردیم یا یک وقت دیگر؟
حالا با دیدن فاکتور طلا های دزدیده شده از شاکی و جمع کردن آنها، کل مبلغ دزدیده شده از شاکی پنج میلیون و سیصد هزار تومان است ولی از اول به ما گفته بودند 20 میلیون تومن است.
آیا شاکی در آن زمان هم نرخ روز زده است؟
شاکی تا چند بار میتواند نرخ روز بزند؟
آیا میتوانیم شکایت شاکی را کرد (عدم صداقت) مبنی بر ادعای شاکی این که مبلغ بیست میلیون و جمع فاکتور ها مبلغ پنج میلیون و سیصد تومان ؟

پاسخ ها :

نرگس  رهبري

نرگس رهبري :

نه نمیتونه نرخ روز بزنه چون با توجه به تقسیط وپرداخت اقساط حکم درحال اجرا بوده وبرای پانزده میلیون دیگه میتونیددادخواست بدین فاکتورها رو ارائه بدید که طلب ایشون فقط پنج میلیون بوده نه بیست میلیون