مشاوره حقوقی رایگان - مهریه معوقه

مادر من 20 ساله از پدرم جدا شده خانواده پدرم با اینکه خیلی پولدارن اما مهریه رو پرداخت نمیکنن پدرم هم شغلش ازاده اما درامدش خیلی زیاده اما توی جلسه دادگاه همیشه خودش رو به مریضی میزنه قاضی هم همیشه رای رو به نفع اون میده 20 ساله هنوز هیچی پرداخت نکرده 28 تا سکه معوقه داره باید زندان باشه ولی یک ساله با وثیقه آزاده میشه راهنمایی کنید که چطور از همچین ادمی میشه حداقل فقط مهریه ی معوقه رو گرفت؟ مادرم گفته اگه همین 28 تا رو پرداخت کنه بقیش رو میبخشه. 7 میلیون هم نفقه باید پرداخت کنه از وقتی من بچه بودم باید ماهی 80 پرداخت میکرده اما نکرده و تا الان شده 7 میلیون اون هم پرداخت نمیکنه چاره چیه؟ ما همیشه با بدبختی زندگی کردیم ولی اون خوش و خرم بوده حتی زن هم صیغه کرده و دختر اون زن رو بزرگ کرده به جای من قانون هم همش طرف اون هاست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه اقساط معوقه مهریه را نمایید و در صورت محکومیت زوج و نپرداختن اقساط مهریه ، شما باید به اجرا احکام
درخواست مزایده وثیقه و فروش وثیقه را نمایید و ..