مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما و پاداش پایانکار

سلام . بنده 32 سال در مغازه ای کار کردم که 4 سال اول بدون بیمه بود. کارفرما فوت کرده و به اداره کار شکایت کردم ولی بازم مبلغ پاداش رو ندادن . چه کنم؟ 4 سالی که بیمه نشدم هم میتونم شکایت کنم تا بازنشسته بشم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به طرفیت ورثه میتوانید میتوانید اقدام به شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید شکایت کنید و وراث کارفرما مکلف به پرداخت دیون خواهند بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس سنوات خدمت علیه وراث در اداره کار دادخواست دهید میتوانید درخواست حقوق بازنشستگی کنید . اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید