مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

سلام بعد فوت کارفرما به خاطر این که کارگاه تعطیل نشه پس از اجازه ورثه ادامه دادیم . حالا عموی مرحوم میتونه ادعایی داشته باشه؟ حساب کتاب بخواد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورثه میتوانند در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید میتوانند به شما رجوع کنند کسان دیگر خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ورثه میتوانند در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید میتوانند به شما رجوع کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ورثه میتوانند در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید میتوانند به شما رجوع کنند کسان دیگر خیر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فقط ورثه آنهم در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ورثه میتوانند در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید میتوانند به شما رجوع کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ورثه میتوانند در صورتی که خارج از مجوز کاری انجام دهید میتوانند به شما رجوع کنند کسان دیگر خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. عمو خیر ولی ورثه میتوانند حتما شما باید حساب و کتاب کارگاه را به ورثه تسلیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید حساب کارگاه را به ورثه تسلیم نمایید ایشان اگر از طرف وراث وکالت در این خصوص داشته باشد می بایست حساب و کتاب را تحویل ایشان داده شود