مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فروش مال غیر

با سلام. بنده چند سال پیش یک زمین قولنامه ای خریدم و بعد چند سال در همان بنگاه قولنامه ای فروختم و بعد چند سال خریدار میگوید کل اون زمین‌ ها و زمین بنده رو اتوبوس رانی سند گرفته و الان از بنده شکایت فروش مال غیر کرده است ولی بنده هیچ اطلاعی نداشتم. من هم از کسی قولنامه ای خریده بودم. اکنون دادگاه احضار شدم مرحله بازپرسی هستم. فعلا حکمی صادر نشده باید چی کار کنم؟ آیا بنگاه نباید جوابگو باشد. آیا نبایست خریدار دنبال اصالت زمین میرفت و سند میگرفت به نظرتون تکلیف چی میشود؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام خیر وظیفه بنگاه و خریدار نیست. شما هم قبلا خریدار بودی. در پرونده کیفری روی سوء نیت مانور بدین و از خود دفاع کنید