مشاوره حقوقی رایگان - چه کنم ؟

سلام من پسری 14 ساله هستم
مادر و پدرم به من اجازه بازی ویدیویی نمی دهند و به هیچ وجه امکان بازی ویدیویی کردن با دوستانم را ندارم درحالی که وضع درسی عالیه
مادرم من را چندین بار سرهمین موضوع تنبیه کرده و زده
به صورتی که چند بار جای کبودی هایش مونده
مادرم ثبات روانی نداره و در بحث ها خیلی غیر منطقی است و حرف باید حرف او باشد و من نمی دونم باید چه کنم
نمی خواهم به زندان برود یا مجبور به پرداخت جریمه یا چیزی شود فقط می خواهم متوجه اشتباهاتشون بشوند و هرموقع درمورد مشاور خانواده صحبت می کنم می گویند فقط پیش مشاوره مدرسه ( زیرا می دونن من نمی خوام ابروم پیش کسانی که می شناسم برود و مشاور مدرسه هیچ گونه سررشته ای راجب این موضوع نداره )
مادرم بسیار بد دهان است و پدرم همیشه جلوی دیگران من را خورد می کند

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اگر قصد شکایت از ایشان ندارید حتما باید با مشورت بزرگ ترها و مشاورهای خانواده مشکل را حل کنید