مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

سلام علیکم بنده 62سال عمر دارم و با پدرم درجمع اموال زحمت کشیدم. پدرم عوض این زحمات 100متر مربع زمین را به من واگذار قطعی کرد. به نوعی مصالحه کرد. پس از گذشت چندسال الان ادعا کرد که من این ملک را قبل از تو به برادرت فروخته بودم. و با تو فضولی معامله کردم. الان برادرم برای پدرم اقرار ثبتی تنظیم کرد که معامله اش کان لم یکن و هیچ ادعایی به ملک ندارد. اما از جهتی برادرم و پدرم حاضر به تنفیذ نیستند.
1_ آیا اقرار برادرم مبنی بر کان لم یکن بودن معامله اش و عدم ادعا تنفیذ ضمنی شد؟
2_ بلفرض که تنفیذ ثابت نشود من حق دارم قیمت ملک را از فضول مطالبه کنم؟
با کمال تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ثمن پرداخت شده حق مطالبه را دارید