مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

باسلام
برای شرح کامل ماجرا کمی طولانی میشود نوشته
من پسری 19 ساله هستم که از سن 7 تا 11 سالگی مورد تجاوز پسرخالم شدم تجاوز های تنها یکبار دخول بوده که اونم ناقص و فقط یکمی از سر الت و این شخص من رو تهدید میکرده که وقتی به کسی بگم برادرمو میکشه و تو سن 12 سالگی منو به قصد کشد خفه میکرده که یکی میاد نجاتم میده اونجا و من آسمم دارم این شخص همچنان چشمش دنبال منه و مثلا در سن 16 سالگی توی عروسی یکی از فامیلا من 3 بار دستشویی رفتم و هر 3 بارم اومدو الکی جلوی روشویی وایساد چندین دقیقه و این شخص بارها بارها منو اذیت کرده و من زندگی پر استرسی داشتم و الان روانپزشکم تشخیص اختلال PTSDداده برام
این شخص دارای شریکای جنسی مرد هم هست و به کودکان دیگه هم تجاوز کرده و شکایت هم داشته اما دست رو قران گذاشته و قسم خورده کاری نکرده
این شخص قاری قران و مداح هست و مربی فوتبال و هر سال مشهد و کربلا میره و اعتبار بالایی داره و همیشه یجوری انکار میکنه که همه باور میکنن مثلا میگه این همه ادم اعتماد میکنن بچشونو میدن به من و میبرمشون اردو چرا اونا چیزی نمیگنو فقط شما میگین
من الان بخاطر استرس اون روزا همچنان خواباشونو میبینم لطفا توضیح بدین که برا مجازات قانونی این شخص چه کار هایی رو باید کرد و اینکه اگر روزی ازدواج کردم و بقیه فهمیدن چیکار باید کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ازدواج کنید کسی متوجه موضوع نمیشه مگر اینکه خودتون بگید و حتی اگر چند سال پیش دخول یکبار شده باشد با ارجاع به پزشکی قانونی معلوم نمی شود چون چند سال گذشته و دخول ناقص بود و اگر دخول چند بار تکرار می شد از طریق پزشکی معلوم می شد و برای شما اگر خودتان نگید کسی متوجه نمی شود.
در خصوص شکایت اگر به زور بوده و آن شخص به سن قانونی رسیده باشد حکمش اعدام است و اگر در آن زمان به سن بلوغ رسیده باشد تحت شرایطی حکمش همان است.
جهت مشاوره بهتر است تماس بگیرید.