مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از شرکت

سلام بنده نگهبان شرکتی هستم. موقع تحویل شیفت متوجه سرقت از کارخانه شدم و به مدیر اطلاع دادم. الان مدیر میگه که بنده هم مقصر هستم و باید تاوان سرقت را بدهم. در صورتی که اصلا شیفت اینجانب نبوده.خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین که از لحاظ قانونی میتونن این کار را بکنن.ممنون

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . نه شما مسئولیتی ندارید.
اگر علیه سارق و هم شما شکایت کردند راحت دفاع کنید ان شاءالله تبرئه خواهید شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در صورت افترا و نسبت جرم سرقت از مدیر زودتر شکایت کنید