مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدری از برادر

با سلام. پدر من سال 92 فوت کردند و تا الان تمام ارث پدرم شامل کامیون 10 چرخ و زمین مسکونی و غیره با مشارکت مادرم در تصرف برادرم که 10 سال از من کوچکتره هست و ما پنج خواهر و یک برادر تا الان اقدامی نکردیم. میخواستم در این زمینه راهنمایی کنید. ضمنا کامیون و زمین سال ها قبل توسط برادرم فروخته شده است و تنها یک باب منزل مسکونی از پدرم مانده که الان مادر و خواهرم ساکن آن هستند ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با اخذ گواهی انحصار وراثت ،دادخواست تقسیم ترکه خود را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و دادگاه ترکه را درصورتیکه قابل تقسیم باشد بین ورثه تقسیم و اگر قابل تقسیم نباشد آنرا فروخته و حاصل فروش آنرا بین ورثه تقسیم میکند.
در مورد اموالی که توسط برادرتان فروخته شده است باید دادخواست مطالبه سهم الارث به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و با ضمیمه کردن دلایل و مدارکی که اثبات میکند که برادرتان اموال متعلق به پدرتان را فروخته است ،سهم خود را مطالبه کنید .
موفق باشید