مشاوره حقوقی رایگان - دیه سرنشین تصادف

سلام. اگر دختره راننده مقصر در حادثه از سرنشینان خودرو باشد و آسیب و جراحت داشته باشد و سن ایشان کمتر از 18باشد و پدر و پدربزرگ و قیم نداشته باشد و با مادر زندگی کند
پیگیری کار دیه ایشان و شکایت از مادر (قیم) برای بیمه و گرفتن دیه از شخص ثالث با چه کسی هست؟ باید چی کار کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ببینید سوال شما مبهمه.الان دختر راننده مقصر حادثه بوده یا سرنشین خودرو بوده که جراحت دیده؟کدومش منظور شماست؟در هر صورت در هر دو مورد دعوا باید به طرفیت خود دختر و مادرش مطرح بشه چون علی الاصول در شرایط کنونی در نبود ولی قهری مادر قیمومیت فرزند غیر رشید رو برعهده داره.بنابراین چه بخواهید از دختر دیه بگیرید چه بخواهید برای دختر دیه بگیرید دعوا رو علیه خودش و مادرش یا له خودش و مادرش طرح کنید.با این وجود ممکنه برخی محاکم قیم نامه از شما بخواهند که در اینصورت چاره ای جز طی مراحل قانونی برای اینکار نیست.شرایط اخذ قیم نامه را در اینترنت جستجو کنید کامل توضیح داده اند.