مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
پدرم 20سال پیش فوت کردند و از اون موقع برادرم دست اندر کار اموال پدری بود و همه قباله و مدارک زمین ها هم پیش ایشون هست چند بار تا حالا برای تقسیم ارث اقدام کردیم ما 4دختر و 2تا پسر هستیم همه زمین ها را میگه نصف مال خواهران و نصف مال پسرا ولی دقیقا مشخص نمی کنه که ما بتونیم مالک باشیم و برگه داشته باشیم از طرفی قباله خانمش از یک زمینی هست که بقیه اش تقسیم میشه نصفش تو قباله خانمش هست نصفش باید تقسیم بشه اول زمینی را خریده که تو قباله خانم برادرم هست و بعد قسمت پشتش را برادرم میخواد سرتاسر زمین را از بر بگیره و پشتش که راه ندارد را به ما بده در حالی که پدرم به خاطر این زمین پشتی را خریده از نظر قانون میشه همچین کاری کرد؟
با توجه به این خواسته هایش اگر شورای حل و اختلاف شکایت کنیم ممکنه نیاد اگر نیاد اقدام بعدی چی هست ؟

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

با سلام شما ابتداً دادخواست انحصار وراثت مطرح نمایید و سپس تقاضای تقسیم ترکه کنید