مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

سلام وقت بخیر. پدر من یک ملک داشته دارای سند منگوله دار به اسم خودش و ثبت در اسناد ثبت که از اول به برادرم داده که فقط داخلش سکونت داشته باشه الان حدود 40سال است که در ان مینشینند. موقعی که زنده بود پدرم بهش یک وکالت کاری داده که برود کارهایش را بکند و سهمش را از خانه بگیرد منتهی برادرم نرفته بخاطر اینکه نمیخاست به نام خودش بشود چون خانومش اجبارش میکرد که به نام او بکند در حال حاضر پدرم فوت برادرم هم فوت شده اند. و خانواده برادرم در آن خانه هستند و میگویند ملک مال ماست در صورتی که هیچ مدرکی ندارند. و دیگر خواهرام شکایت کرده اند سهم پدریشان را میخواهند دادگاه هنوز رای صادر نکرده بنظر شما جواب چیست. و اینکه چند شاهد هم آورده اند که گفته اند اینجا خانه پسر بوده است و فقط سند بنام پدر بوده است. ولی آیا جوابگوی سند رسمی است؟

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اگر سند منزل پدرتون رسمی باشد شهادت شهود در مقابل این سند مسموع نیست
چنانچه مطمئنید که ان وکالت کاری بوده. با فوت پدرو برادرتون اون وکالت نامه باطل هست. فقط احتمال داره که در غیاب شما از پدرتون به هر بهانه ای امضا یا اثر انگشتی‌گرفته باشند که اون هم مراحل خودش رو داره