مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن پیش پرداخت

سلام من جوشکاری دارم یک نفر برای درست کردن شاسی آمد مغازه و پیش پرداخت داد تا آهن بخرم و دو روزه شاستی رو تحویل بدم چون خیلی عجله داشت ولی بعد از این که آهن و وسایل های دیگه رو خریدم یعنی 24 ساعت بعد از پرداخت پیش پرداخت گفت دیگه نمی خوام منم گفتم آقا مشکلی نیست هر موقع این شاستی را فروختم پولتو بدون کم و کاستی عودت میدم قبول نمی کنه حق با کیه؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر طبق قول و قرار قبلی شاسی را به آهن و لوازم خریداری شده توسط وی ساخته اید حق با شماست.بهتره توافق کنید