مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانکی

من معلمم وقتی با همسرم وام ازدواج برداشتیم برای وام اون من و خواهرش ضامن شدیم و برای وام من هم دوباره خودم و خواهر ایشون ضامن شد
حالا از همسرم طلاق گرفته ام و ایشون وام خود را پرداخت نمیکند. ایا من هم پرداخت نکنم بانک از خواهرش پول برمیداره ؟ و شکایت کنم مامور میدن ببرم دم خونه همسرم ؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

بانک در وصول مطالبات از هر کدام از ضامن ها که سهل الوصول تر باشه مخیره.