مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه برای دیه

با سلام خدمت شما بزرگواران محترم پسر شوهرم بنده را مورد ضرب و جرح عمدی قرار داد که موجب شکستن بینی بنده شد که قرار مجرمیت برایش صادر کردن بعد از چند وقتی به دادگاه رفتیم که قاضی گفت باید بررسی شود وقتی ایشان محکوم هستن برای چی بررسی شود بنده متوجه این موضوع نمیشم یعنی بنده گناهکارم و اینکه وثیقه 10 میلیون گزاشتن مگر شکستگی بینی 1 دهم کل دیه نیست لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از لطف شما بزرگواران

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام قرار مجرمیت فعلا برای اینکه پرونده از دادسرا به دادگاه برود صادر شده پس از آن در دادگاه مجددا بررسی میشود برای عدم پرداخت دیه راههایی وجود دارد پس نگران نباشید