مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
من عموم 3 سال پیش اومد پیشم گفت یک شرکت زدم که بستگی به پولت هفته ای سود خوبی بهت میدم من زیاد به حرفاش گوش ندادم ولی همسرش و خواهرش ولکن من نبودن میگفتن باید پول بزاری ببین وضع ما چقدر تغییر کرده هر جوری بود اون دو تا زن مخ من زدن و من 150 میلیون به عموم دادم و تا یک ماه از شرکتش که سوری بود هفته ی 5 میلیون بهم داد بعد فرار کرد الانم میرم پیش همسر و خواهرش هرچی حرف بد از دهنشون بیرون میاد بهم میگن، میگن به ما ربطی نداره پولو بهش نمیدادی آیا من میتونم از این دو تا زن شکایت کنم بخاطر تبلیغ این شرکت سوری و هم دست بودن با عموی کلاهبردارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با ارائه دلیل و مدارک بله اما به صرف ادعا راه به جایی نمیبرید