مشاوره حقوقی رایگان - بازداشتنامه حساب بانكی

سلام استادمحترم
استاد عزيز من در شركت سهامي ... در مديريت خدمات مالي و بيمه مشغول كار مي باشم
در تاريخ 28 ارديبهشت 1400بازداشت حساب بانكي شركت ... بابت 2 عدد شركت كه با ... قرارداد داشته اند و كار انها تمام شده و ... اعلام كاركرد كرده و رعايت ماده 38 را هم انجام داده يعني از هر صورت وضعيت 5%بيمه كسر و صورت وضعيت نهايی را هم پرداخت نكرده در ضمن ... نامه اي بابت بازداشتنامه و برگ لازم الاجرا از طرف بيمه مربوط به اين 2شركت دريافت نكرده و حالا بيمه اومده توقيف و برداشت از حساب ... را انجام داده و حدود 100ميليون تومان از حساب بانكي ... برداشت كرده حال سوال من اين است باتوجه به رعايت ماده 38 تامين اجتماعي از طرف اين شركت و همچنين عدم دريافت بازداشتنامه يا برگ لازم الاجرا مربوط به اين 2شركت از طرف بيمه ايا برداشت بيمه وجاهت قانوني داشته يا ... مي تواند با توجه به توضيحات فوق بيمه را محكوم و وجوه برداشتي به حساب ... مسترد گردد لطفا راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین طرح دعوی کنین نسبت به بیمه تامین اجتماعی