مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام، خسته نباشید.
ما دو سال هست که منزلی رو اجاره کردیم ولی امسال مالک فرمودند که خودم میخواهم بشینم. من باید چی کار کنم؟ طی این‌ مدت هم همه اجاره و تمام هزینه منزل اعم از آب و برق و تلفن و شارژ منزل رو سر وقت پرداخت کردم. اول قبول کردم ولی با شرایط فعلی نمیتونم بلند شوم. لطفا کمک کنید ضمنا با اضافه شدن اجاره بها ملک هم مشکلی ندارم. آیا مالک میتواند من رو بلند کند؟ لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتواند بهتر است تخلیه کنید پرداخت به موقع اجاره و قبوض محبت و لطف نیست وظیفه است