مشاوره حقوقی رایگان - شرایط مهریه و نفقه

سلام من دوسال عقد کردم و الان که باید مراسم عروسیم گرفته بشه همسر و خانواده اش زیر بار نمیرن....میخوام بدونم من از لحاظ حقی و حقوقی چه چیزی بمن تعلق میگیره چون در این مدت هیچ هزینه ای برای زندگی بنده ندادن و...من چطوری و از چه راهی باید اقدام کنم همچنین شوهرم در قبال من عدم مسؤولیت میکنه در هر زمینه ای که فکرش رو بکنید....با تشکر

پاسخ ها :

یک مشاور

از حقوق زوجه مهریه و نفقه و اجرت المثل است. مهریه مشروط نیست و زوجه تحت هر شرایطی میتواند آن را مطالبه کند ولی نفقه زوجه به شرط تمکین و انجام وظایف زناشویی است و اجرت المثل نیز نیاز به احراز آن توسط دادگاه است. اگر زوج هیچ توجه ای به زوجه نداشته باشد و در صورت تمکین زوجه هیچ نفقه ای پرداخت نکند ضمن شکایت کیفری میتوان تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج از دادگاه نمود؟

یک وکیل

سلام. چنانچه حضرتعالی از ایشان تمکین خاص ننموده اید حق حبس دارید و این حق به این معنیست که می توانید به همسرتان بگویید تا مهریه ندهد زندگی مشترک با ایشان را شروع نمی کنید. نفقه از زمان عقد تا هر زمان که همسر ایشان باشید به شما تعلق می گیرد و نسبت به نفقه گذشته دادخواست مطالبه نفقه به دادگاه خانواده بدهید و نسبت به نفقه حال شکایت ترک انفاق در دادسرا مطرح کنید. در صورت نیاز به وکیل با یانجانب تماس حاصل بفرمایید. 09128336594

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.