مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

باسلام و خسته نباشید بنده زمینی را خریده و سند قطعی زدم و فروشنده تقسیم نامه ای را با برادرش دارد که تمام اموال پدرشان را تقسیم کرده و هرکسی سهم مشخصی دارد و ممهور به مهر شورای اسلامی روستا و چند نفر شاهد است. برادر فروشنده در سالهای گذشته بخشی از سهم خودرا از این زمین هارا فروخته است. بعد از 5 ماه خواهرانش ادعای وراثت میکند از آنها و فروشنده خواستار بازپس گیری زمین است. در تقسیم نامه نامی از خواهران نبرده شده قیمت زمین در 5 ماه از230 میلیون به 1 میلیارد رسیده همین امر باعث شده برای باز پس گیری اقدام کنند. پول فروشنده کامل پرداخت شده است . زمین های دیگری دارند که ادعای ارث خواهرانشان را تامین کند.
در قولنامه محضری شرط پشیمانی طرفین معامله 100 میلیون تومان قید شده .
من باید چکار کنم؟
آیا میتوانند ملک را پس بگیرند با همان قیمت خریداری شده؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام وقت شما بخیر . همانگونه که میدانید ارث بعد از فوت وارث محقق میشود . زمانی که وارث اموالی دارد باید از طریق قانونی گواهی انحصار وراثت و تقسیم ترکه از طریق دادگاه صورت پذیرد حال چه با تراضی این تقسیم صورت پذیرت خواه کارشناس لذا صرف مهر شورای محل اعتبار قانونی حاصل نمیگردد . در مورد مشکل شما خوهران میتوانند تقاضای ابطال نمایند و تنها شما میتوانید به فروشنده مراجعه و تقاضای خسارت و ... کنید . عموما شرط پشیمانی که عبارت اصولی آن وفق قانون یکی از خیارات قانون مدنی است زمانی قابل استناد است که بیع صورت گرفته واجد تمام شرایط قانون مدنی باشد و اینجا به دلیل قانونی فروشنده حق انتقال نداشته و به زبان ساده مشمول خیارات نمیشود و شما میتوانید قیمت زمین به روز را مطالبه نمایید . پیشنهاد میکنم به دلیل خاص بودن پرونده حتما از طریق یکی از همکاران گرامی اقدام نمایید تا نتیجه مطلوب بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی دقیق مدارک و قرارداد است در صورت بررسی مدارک پاسخ دقیق ارائه خواهد شد