مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحبخانه

سلام.،بنده قرار بود در خانه ای که سکونت دارم بمانم و تمام صحبت ها با صاحبخانه شده بود و قرار بود 40میلیون دیگر بدهم و در خانه بمانم ولی هنوز قراردادی نوشته نشده بود تا زمان مهلت که 22خرداد بود و زد صاحبخانه درست 10روز قبلش فوت شد و من به ورثه میگم همتون بیایید امضا کنید میگن ما یه نفر بزرگترمونه و امضا نمیکنن و اون یک نفر هم وکالت از بقیه نداره زبانن بزرگتره و حتی دنبال انحصار وراثت نمیرن و میگن همینطوری به ما اعتماد کن پول بده من واقعا نمیدونم چه کار کنم هر بنگاهی میرم هم میگن بشین تا انحصار وراثت کنن....

پاسخ ها :

فوت صاحبخانه قبل از تمدید اجاره تمدید اجاره در صورت فوت موجر فوت موجر اجاره موجر مستاجر