مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حق بیمه

سلام من زمستان یه جا مشغول بودم و امروز متوجه شدم ماه اخر بیمه منو اونجا رد نکردن میخواستم ببینم میتونم الان ازشون شکایتی کنم؟
بعد از اون هم یه آموزشگاه بودم که اونجا هم بیمه امو کامل رد نکرده. قبل از عید خب خودشون بیستم تعطیل کردن و همون بیست روز رد کردن که بابت قبل از عید قراردادی نداریم اصلا. آیا باید همون بیست روزو رد کنن برام؟ ولی بعد از عید هم مجددا 30روز کامل پرداخت نکردن و گفتن بیمه به نسبت ساعتاتون رد میشه براتون که خب بابت این قرارداد داریم و قبول کردیم و امضا دادیم ولی موضوعی که هست خب خودشون میخواستن ساعت کمتری بیایم ولی با این اوصاف حتی به نظر من اندازه ساعتمم بیمه رو رد نکرده برام میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت کامل بیمه کارگر بیمه کارگر بیمه