مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه فوری مستاجر

سلام. بنده آپارتمانی را به شخصی اجاره دادم که از ماه اول هیچ اجاره ای پرداخت نکرده و گفته نمیدهم و برو هر کار میخواهی بکن. الان 6 ماه از آن گذشته و 6 ماه دیگر باقی مانده و در یکی از بند های اجاره نامه به صراحت ذکر شده که در صورتی که که مستاجر در پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نماید موجر میتواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذی صلاح بخواهد. با توجه به این که قرارداد در املاک نوشته شده و امضای املاک و فردی دیگر به عنوان شهود در قرارداد وجود دارد، آیا امکان فسخ فوری و گرفتن حکم تخلیه فوری از شورای حل اختلاف و بدون رفتن به دادگاه وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر تحمل کنید پس از خاتمه قرارداد حکم تخلیه را گرفته و مبلغ عقب افتاده را از ودیعه کسر و با خیارت تاخیر تادیه تهاتر کنید