مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

با سلام حضور اساتید. مختصر عرض میکنم بنده 12 سال زندگی زناشویی پر از مشکل داشتم که همسرم دو بار درخواست طلاق داد و پشیمان شده ولی این بار من میخواهم این کار رو کنم وقتی به ایشان گفتم ایشان گفتند 514 سکه مهریه اش و یک میلیارد باید به من بدهی یا بشینی و همین طوری بگذرونی. من هم کارمند یک فروشگاه با درآمد اداره کاری هستم که با این مبلغ پایین خرج 3 نفر رو میدهم. ایشان گفتن خودت برو اقدام کن چون بسیار پولکی هستند. من رفتم ماشین را به نام مادرم در تاریخ 1400/3/29 کردم و سند زدم. هیچ مال دیگری ندارم. حال برای درخواست طلاق میخوام اقدام کنم.
آیا وقتی دادگاه برای پرداخت مهریه زمان بین درخواست بنده و انتقال خودرو ام را ببیند حکم فرار از دین نمیدهد و اینک ه چون به نام مادرم کرده آیا ابطال نمیکنند؟ خواهشمندم واضح و کامل توضیح دهید.
آیا من چون توان مالی ندارم وکلایی هستند با هزینه کم این کار رو کنند.

پاسخ ها :

فرار از دین مهریه انتقال خودرو قبل از درخواست مهریه فرار از دین مهریه