مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

با سلام. مدتی قبل دوست دختر سابق بنده به محل کار بنده مراجعه کرده است و دو بار جلوی همکاران من اقدام به فحاشی رکیک کرد. فیلم دوربین بابت حضور ایشان هست اما به دلیل ماسک چهره ایشان پیدا نیست که بشود لب خونی کرد و تنها همکاران من به عنوان شاهد وجود داشتند. آیا داشتن یک شاهد برای اثبات فحاشی کافی است و این که مزاحمت و اخراج بنده از محیط کار به دلیل مزاحمت ایشان جرم است یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اثبات ادعا فحاشی نیاز به شاهد و استفاده از فیلم دوربین دارد که خود حصور ایسان در محل کار قرینه مبنی بر مزاحمت تلفی میگردد