مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم دریافت ثمن و تقاضای فسخ مبایعه نامه

باسلام. پدرمان به موجب مبایعه نامه بنگاهی به فرزندان خود زمین انتقال داده. غیر از مبایعه نامه جداگانه اقرانامه ای فیمابین تنظیم شده که اسنادها غیر قابل انکار میباشند. و در مبایعه نامه تمام ارکان معامله رعایت و قطعی تنظیم و اقرار به دریافت ثمن معامله هم نموده متاسفانه بعد از گذشت چند ماه با تحریک تعدادی از وراث دادخواست فسخ معامله مبنی برعدم دریافت ثمن راطرح نمود و دادگاه حکم مبنی بر بی حقی نامبرده صادر و در تجدید نظر همان حکم تایید شده قاضی به پدرمان گفت معامله صبح انجام شده فقط برای پولت میتوانی شکایت کنید. که بنگاه دار و امضاکنندگان همه ورثه و تعدای داماد های ما میباشند. که بعضی از داماد ها و ورثه با بنگاه دار که داماد ما هستش با تبانی با همدیگر میخواهند شهادت بدهند که هیچ پولی رد و بدل نشده. چنانچه پدرمان برای پول شکایت بکنه صدور حکم به چه صورت خواهد بود. آیا میتواند زمین را از ما پس بگیرد. یا پولش را باید بپردازیم ممنون از راهنمایی اساتید. ضمنا هم مبایعه نامه و ملک در ید و تصرف بنده میباشد. در صورتیکه به اینجانب بدهکار بود در کارگاه جوشکاری درب و پنجره سازی سالها برایش کارگری کرده بودم با من حساب کرد و زمین را در ازای آن به من انتقال داده ولی ورثه و بنگاه دار حاضر نیستند حقیقت را در دادگاه بیان کنند چون از پدرم منفعت مالی دارند.. بخدا منم گرفتارم سه تا دانشجو دارم و کارگر هستم از سادگی پدرم خواهر و دامادها سواستفاده و زیاد در حریم خصوصی ما دخالت میکنند آیا میتوانم به عنوان تبانی بنگاه دار با تعدادی ازورثه که قصد شهادت کذب را دارند اعلام جرم کنم .. با تشکر و تجدد احترام.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی توانید ابتدا باید شهادت بدهند و سپس بابت شهادت کذب شکایت کنید