مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل خودرو

با آرزوی توفیق
به استحضار میرساند ، در سال 88 با استفاده از امتیاز کارمندی عمه همسرم نسبت به خرید اقساطی پراید از شرکت سایپا نمودم. با توجه به اینکه کلیه پرداخت وجوه متعلقه اعم از پیش پرداخت، اقساط ماهیانه، بیمه نامه کمپانی ، صورتجلسه تحویل خودرو از نمایندگی ، کلیه عوارض سالیانه تاکنون ، کلیه وجوه موارد خلافی ، توسط بنده انجام و کلیه اسناد مثبته موجود میباشد و اتومبیل از زمان تحویل تا کنون در تصاحب بنده میباشد. و صرفا سند کمپانی بنام عمه همسرم صادر و نزد ایشان میباشد. بدلیل دوستی و ارتباط خانوادگی قبل از ازدواج با ایشان هیچگاه متقاضی صدور سند بنام خودم نبودم. در سال 97 از همسرم جدا شدم. سال گذشته پس از چند بار تماس و عدم پاسخگو بودن عمه همسرم نسبت به ارسال اظهارنامه مبنی بر تقاضای تعیین تکلیف اتومبیل اقدام نمودم که پاسخ دریافت نشد. اخیرا همسر سابق با ارائه دادخواست داشتن وکالت از عمه اش متقاضی فک پلاک و توقیف خودرو و عمه اش را الزام به تنظیم سند نموده است. دادگاه بدوی بدلیل عدم قانع شدن از مدارک ارائه شده توسط خواهان رای به غیر مسموع بودن دلایل داده است. اکنون وکیل خواهان ( همسر سابق ) با اشاره به رای دادگاه تجدید نظر تهران به دادنامه ............ مورخ 91/10/9 درخواست نقض قرار عدم استماع در خصوص خواسته الزام به تنظیم سند را نموده است. لذا خواهشمند است در صورت امکان بدلیل فرصت محدود جهت ارائه پاسخ به دادگاه ، حداکثر تا 1400/4/7 راهنمائی فرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام لطفاتماس بگیریدتابه صورت جامع و کامل راهنماییتون نمایم،09161591937،همینکه ازسال88تاکنون عمه همسرشماهیچ اقدامی ننموده خوددلیلی برمالکیت شمابرخودرومذکورمی باشدضمن اینکه شماهم میتوانیدعلیه عمه همسرتان شکایت کیفری تنظیم نمایید.