مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل خودرو

سلام بنده در سال 95 خودرویی خریداری کردم و قولنامه به اسم بنده است که ثمن معامله را داده ام (ولی سند ‌پلاک ) را به نام یکی از اقوام زده ام
حالا خودرو را برده و سند و برگه سبز هم سرقت کرده
ایا راهی هست که خودرو را پس بگیرم
می شود وجه خودرو را پس گرفت ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. اگر سند را به غیر انتقال داده باشد ، شما اول باید قرارداد و مالکیت خودتان را از طریق دادگاه ثابت کنید بعد در یک پرونده جداگانه تقاضای ابطال سند اون شخص یا خریدار را بدید و بعد از ان هم تنظیم سند به نام خودتان را بخواهید و در این حین هم دستور موقتی مبنی بر بازداشت سند از انتقالات احتمالی بعدی از دادگاه بگیرید و کار را ادامه دهید تا اتمام برنامه.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است