مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پاسخگویی دادگاه تجدید نظر

باسلام خدمت وکلای عزیز.
اینجانب از شخصی شکایت حقوقی روی سفته انجام دادم. طرف چند سالی هست که فراری هست. حکم دادگاه به نفع بنده صادر شد و به اجرای احکام ارجاع شد و تمامی حساب های طرف رو بستم حکم جلب گرفتم تا حدی از مال رو تونستم برگردونم.
اما حالا یک شخصی آمده و میگوید که وکیل این آدم هست.
درخواست اعسار داد و جلسه اول شاهد نداشت و درخواست او رد شد.
در جلسه دوم دو تا شاهد آورد ولی به خاطر حرف های وکیل که تناقض داشت باز هم اعسار او رد شد و الان تجدید نظر خواهی دادن استان اصفهان.
1چقدر زمان میبرد تا بخواهد جواب تجدید نظر خواهی بیاید؟
2آیا اگر باز هم اعسار او رد بشود باز هم میتواند درخواست اعسار بدهد؟ اگر میتواند چند وقت بعد میتواند درخواست بدهد یا این که باز همون لحظه میخواهد درخواست بدهد و در کل تا چند مرتبه میتواند درخواست اعسار بدهد؟
اگر جواب من رو بدهید ممنون میشوم. چون خیلی ذهن من رو درگیر کرده است.
باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مدت قابل تعیین نیست و بستگی به میزان کار و نوبت شعبه دارد