مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح حکم بازنشستگی با احتساب طبقه شغلی مندرج در اخرین حکم کارگزینی

بر اساس اخرین حکم صادر از اموزش و پروش با31سال و 9 ماه با گروه 12 بازنشسته شدم ولی در حکم صادره از سازمان بازنشستگی کشوری اخرین گروه 11ثبت شده در پیگیری های بعمل امده سازمان علت را عدم توقف 2 ساله پس از اخذ مدرک تحصیلی جدید لیسانس عنوان کرده واین در حالی است که بر اساس نامه اداری از صندوق بازنشستگی اعلام داشتن که لزوم توقف در مدرک تحصیلی جدید موضیت نداره و بنده یک سال و نه ماه بعد از تحصیل کار کردم. کارگزینی از من نوشته ای گرفت مبنی بر اینکه خودم می خواهم بازنشسته شوم در حالی که کارگزینی این متن رو خواست و من هم به خیال اینکه روال قانونی هست نوشتم حالا همین متن رو تحویل دیوان عالی بر علیه خود من استفاده کرده لطفا راهنمایی بفرمایید برای حقی که از بنده ضایع کردن به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

اصلاح حکم بازنشستگی با احتساب طبقه شغلی اصلاح حکم بازنشستگی حکم بازنشستگی