مشاوره حقوقی رایگان - الزام به اصلاح حکم بازنشستگی

باسلام محضر وکلای محترم
بامراجعه به دیوان عدالت اداری در تابستان 1400موفق به دریافت رای قطعی شدم، باارسال لایحه،و دستور قضایی پرونده جهت اجرای کامل دادنامه در تاریخ1401/06/30به شعبه5 اجرا ثبت شد و وقت نظارت برای تاریخ1401/11/23تعیین گردید.باکمال تعجب در تاریخ مذکور جهت اعمال ماده 111 قانون آئین دادرسی دیوان عدالت، تجدید وقت نظارت برای تاریخ1402/05/15تعیین شد. سوالم ازکارشناسان ارجمند این است ، بجهت طولانی شدن رسیدگی پرونده آیامصلحت است ازطریق سامانه سامع اقدام کنم؟)

پاسخ ها :

الزام به اصلاح حکم بازنشستگی اصلاح حکم بازنشستگی حکم بازنشستگی