مشاوره حقوقی رایگان - موضوع وکالت کاری یا قیومیت پدر

سلام ما 7 فرزندیم .. پدرمان چند ساله آلزایمر داره و نمیتونه کارهاشو مدیریت میکنه .. زن پدرم (مادر ناتنی ) و من پسر بزرگ و 58 سالمه .. حقوق پدرم حدود 8 میلیون تومان و بازنشسته .. زنش کارتشو گرفته ولی بابت کارگری که بابا رو تمیز میکنه خونه دوم و سومشو اجاره دادیم ولی نمیرسونه و باید از حقوقشم بزاریم و زنش میگه من نمیدم و با توجه مخارج فکر میکنیم تو این شرایط سخت پدرم حقیرانه پس انداز میکنه .. تکلیف ما قانونا چیه ؟ ممنون میشم پاسخ و راه مناسب و قانونی رو بگین .
ضمنا پدر و همسرش تنها زندگی میکنن و ما همه مستقل هستیم
بصورت مسالمت آمیز میخواهیم بخش کوچکی از حقوق پدر را برایش هزینه کنیم . ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام برای تعیین قیم به دایره سرپرستی دادگستری مراجعه کنید