مشاوره حقوقی رایگان - طلب ضرر و زیان از مستاجر

سلام مغازه ام را به شخصی اجاره داده بودم اما پس از پایان مدت اجاره نامه مغازه را تخلیه نکرد و من مجبور شدم دستور تخلیه فوری بگیرم و مستاجر را بیرون کنم در این مدت که پیگیر این کار بودم مجبور شدم بارها از محل کارم مرخصی بگیرم و با وسیله شخصی خودم در شورای حل اختلاف و اجرای احکام دنبال این کار باشم ایا می توانم بابت این مدت درخواست ضرر وزیان از مستاجر داشته باشم تقریبا به ازای هر روز چقدر در نظر گرفته می سود سپاس

پاسخ ها :

مطالبه ضرر و زیان از مستاجر مطالبه ضرر و زیان خسارت عدم تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر