مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پلاکی که قبلا فک شده

با سلام و عرض ادب. من قبلا سوال ذیل رو از شما پرسیده بودم و شما لطف کردید و پاسخ دادید، حال سوال من اینجاست منظور از آدرستان تهران باشد چیست. کدام آدرس ؟ من پلاک تهران رو با ارائه قولنامه اجاره خانه تهرانم در مرکز تعویض پلاک استان فارس گرفتم. و از کجا باید متوجه بشم قیچی شده یا نه ؟ سایت فک پلاک چک کردم فقط نوشته در فلان تاریخ فک شده.

با سلام و عرض ادب بنده متولد شهرستان کازرون (استان فارس) هستم. حدود 4 سال پیش پلاکی (به نام خودم) با شماره 88 تهران داشتم که در مرکز تعویض پلاک کازرون فک پلاک کردم. در حال حاضر ماشینی ثبت نام کردم که حدود دو ماه آینده تحویل میشه. سول من اینجاست که آیا پلاک خودرو جدید، پلاک فک شده تهران می باشد یا پلاک جدید شهرستان کازرون؟ در صورتی که پلاک جدید خودرو، پلاک فک شده تهران باشد آیا نیاز به مدرکی جهت احراز سکونت تهران می باشد یا خیر ؟
جواب جنابعالی: اگر آدرستان تهران باشد و پلاک شما به اصطلاح قیچی نشده باشد امکان اخذ همان پلاک قبلی وجود دارد

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

یعنی این که برای پلاک تهران در حال حاضر باید قرارداد یا سند حاکی از سکونت در تهران ببرید با خودتان. در هر حال با توجه به این که آخرین پلاکتان کازرون است برای پلاک جدید در تهران یا هر شهر دیگری باید سند دال بر سکونت در آن جا را ارایه دهید.