مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و پرینت

با سلام.. من همسرم چند ساله پیش بهم خیانت میکرد فهمیدم رفت برام پرینت مکالمه و آورد و چیزی نبود بعدا خودش اعتراف کرد که سیمکارت دیگه ای داشته.. الان هم یه مدته شبا تا صبح با گوشیش کار میکنه فکر کنم پیامک میده خسته شدم میخوام بدونم اگه برم شکایت کنم که ببینم رابطه نامشروع با سیمکارتای دیگه داره و قاضی حکم پرینت بده میتونم تا قبل از اثبات، خود همسرم نفهمه تا اینکه بعد اگه قضیه ای بود همسرم در جریان قرار بگیره؟ میخوام مخفیانه شکایت کنم که تا اثبات گناهش خودش نفهمه از خونه بیرونم کنه

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام متاسفانه بدون اینکه متوجه بشه نمیتونید اقدامی بکنید چون باید شکایت کنید تا بتونید دستور قضایی برای پرینت مکالمات بگیرید.اما در کل به قول خودتان خطوط دیگری هم دارد که ممکن است به نام خودش نباشد. از طرفی اصلا اثبات رابطه ی تلفنی و پیامکی رابطه نامشروع محسوب نمی شود. بهتر است یه فکر خودتان باشید و با واقعیت مواجه شوید