مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در تصادف

سلام. بنده دقیقا یک ماه پیش دچار تصادف با موتور سیکلت شدم و خودم راننده ماشین بودم طوری که فقط راه ایشون رو بریدم و ایشون کنترل رو از دست دادند و روی ماشین افتادند.همون موقع با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و از آن جا به بیمارستان دیگری تا به صورت دقیق بررسی بشوند که هیچ مشکلی نداشتند و جز کوفتی پهلو نه شکستگی، نه پارگی و موتور هم فقط چراغ راهنمای آن شکست. همون موقع 500 هزار تومن بابت هزینه بیمارستان از من گرفتند. در صورتی که اگر با آمبولانس انتقال پیدا کند، هزینه اش رایگان بوده و بابت تعمیر موتور 2577 هزار تومن گرفتند. بنده این پول و دادم ولی میدونستم که خرابی موتور از قبل بوده و ربطی به تصادف نداشته است و چون اصلا برخوردی نداشته و فقط خودش روی ماشین افتاده است.
امروز بعد از یک ماه این آقا با این که در کلانتری رضایت داده ولی میگوید میخواهد باز هم شکایت کند چون بیشتر هزینه کرده است و چند روز بیکار بوده. در صورتی که فردای روز تصادف در بازار میچرخیده است. من میخوام بدونم اگه کار به دادگاه برسد پول هایی که برای او کارت به کارت کردیم رو میتونیم به عنوان مدرک استفاده کنیم؟
متاسفانه این اتفاق جلوی محل کار همسرم که یک اداره دولتی هست اتفاق افتاده و این آقا به اداره ایشون میرود و باعث ناراحتی ایشون میشود. در این مورد چه کاری میتوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

شکایت بعد از رضایت در تصادف پرداخت خسارت تصادف تصادف