مشاوره حقوقی رایگان - سلام حکم معاونت و حمل نگهداری 40کیلو تریاک و اسکورت بهم داده

سلام من با یکی از دوستانم از کرمان به طرف اصفهان بودیم با دو ماشین که داخل ماشین من جنس قاچاقی وجود نداشت و اطلاع از مواد در ماشین دوستم نداشتم ماشینم خوابوند خودمم با قرار سند یک میلیارد آزادم ماشینم نه مال خودمه نه بنام خودمه آیا ماشینم مصادر میشه ممنون از سایت خوبتون و کمکی که میکنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مصادره نخواهد شد البته اگر و اگر ...
برای مشاوره تماس بگیرید