مشاوره حقوقی رایگان - حکم طول درمان

سلام. خانه خود را 6 دانگ به نام زنم کردم حال او می خواهد من را از خانه بیرون کند درگیری فیزیکی رخ داد از من شکایت کرده 25 روز طول درمان گرفته و مهرش را هم به اجرا گذاشته . دیه 25 روز طول درمان چقدر است؟ آیا راهی برای بازپسیگیری خانه و ندادن مهریه وجود دارد؟

پاسخ ها :

پیام پارسا

پیام پارسا :

بله اگربابت خانه پولی دریافت نکردید قابل بررسی است درموردمهریه هم باقانون جدید تا حدود زیادی بحث ندادن مهر قوت گرفته