مشاوره حقوقی رایگان - خودرو تاکسی دادم کسی کار کنه برده فروخته

باسلام در تاریخ 97/3/1 خودرو تاکسی ون با رسید گرفتن بطور امانت که کار نمایند و در 97/6/بیمه نامه ماشین تمام شد و از محل کارم به صورت اقساط درخواست نمودم که باید برگ سند سبز ماشین بیارید تا بیمه را تحویل دهیم طی رسیدی از راننده برگ سبز بابت چکاری تحویل داده شد و پس از ان مبلغی بعنوان وجه زمان و ضمانت از بابت حوادث احتمالی خودرو به حساب بنده 5500000 هزار تومان در چند مرحله واریز نمود. و قرار شد که مراجعه به تاکسیرانی بابت کمکی ماشین با دادن کارت تاکسیرانی و سند که هم دستش بود مراجعه کنه و هرجا لازم بود من بروم بعنوان صاحب خودرو اعلام کمکی نمایم که در تاریخ ها متعدد اعلام کردم تلفنی بیا حساب کتاب نمایم اخر سر 97/12/29 امد و گفتم ماشین گفت فروختم ماشین گفتم شوخی میکنی بابت چی شما تعهد دادی نه حق واگذاری به کسی برای کار کردن و نه حق فروش ندارید و رسید اینکه فروخته بدون اطلاع من گرفته شد و خانواده ایشان هم امدن و رسید و سفته دادن تا 98/2/25 هم ماشین میاریم و هم تسویه مینمایم تاریخ گذشت خبری نشد و طی شکایت علیه ایشان فروش مال غیر نمودم و پس از ان قاضی محترم فرمودن از کسی که خریده شکایت دارید گفتم بله ماشین برای کار کردن دادم در اخر ایشان مثال اینکه شاهد برده که ماشین خرید و ثمنی از پول را داده به من صاحب ماشین در صورتی که بابت وجه زمان خسارت احتمالی بوده و اینکه در تاریخ 97/5/7مبلغ واریز نمود در چند مرحله و طی رسید که گرفته شد ماشین بهمن ماه فروخته 29میلیون تومانو صاحب ماشین نه پولی گرفته از بابت فروش و نه خبر دارد. و اما در دادگاه کیفری 2 اعلام نموده ماشین 30میلیون فروخته و مبلغ وجه زمان و خسارت 5500000 هزار تومان صاحب ماشین گرفته بود بابت فروش بوده و ماشین مستهلک و قابل استفاده نبود در صورتی که تاریخ 97/5تا97/11 چطور میشود که مقارن با فروش هست خودرو اول بگم دادیاری منع تعقیب زدند و اعتراض نمودم و طی جلسه دادگاه کیفری دوعنوان شد که قرار منع تعقیب صادر شده است وارد نمی باشد و چرا که معترض مدعی اسا حسب نوشته های ارایه شد خودرو موصوف را جهت کار به معترضه عنه داده است در حالی است همه اسناد از جمله کارت سبز و سند خودرو در ید متعرض عنه بوده و شاکی قبول دارد که این مبلغ را دریافت کرده و اما مدعیست بابت ضمانت انجام کار از معترضه عنه گرفته است و این مبلغ را درست زمانی میگیرد که مقارن است به فروش خودرو و از جانبی حسب نظریه کارشناس اسناد عادی بعدی که دست نوشته معترض عنه است در شرایطی غیر طبیعی نگاشته شده است دادگاه انتساب بزه به متهم ردیف اول محرز نشده و متهم ردیف دوم بدون سونیت است بنظر این دادگاه دادگاه صلاح است برای احقاق حق خود حقوقی اقدام نماید چرا که برای دادگاه شک و شبهه ای در خصوص عناصر تشکیل دهنده جرم از جمله سونیت وجود دارد لهذا با رد اعتراض یاد شده این دادگاه در راستای مواد 270 و 273 قانون ایین دادرسی کیفری دادنامه موصوف را تایید مینماید رای صادره حضوری و قطعی است. ماشین را هم سال 98 توسط راهنمایی و رانندگی بدلیل نداشتن مدارک به پارکینگ در کرج اعزام مینماید و در اخر رفتم که ماشین تحویل بگیرم نفر دوم چون سند دستش بوده ماشین ازاد نمود و برده ایا میتوانم اعلام سرقت نمایم و همینطور استرداد خودرو را هم زدم لطفا راهنمایی بفرمایید و یا در صورت لزوم وکیل معرفی نمایید با تشکر از شما بزرگواران.

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام.
پرونده را به صورت حقوقی پیگیری نمایید.
در رویه فعلی پرونده‌های کیفری معمولا منجر به صدور قرار منع تعقیب می‌شود.
ان شا الله در صورت پیگیری حقوقی به نتیجه می‌رسید