مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام ... منو همسرم هفت ماهه از هم جدا شدیم البته طلاق نگرفتیم هنوز. ایشونو با یه خانم عریان تو خونه گرفتم که البته بخاطر عذرخواهی میکنم خریت من گول خوردم ... به 110 زنگ نزدم و ایشون خانم و صیغه کرد و رای دادگاه به نفع ایشون شد ... در حال حاضر من گرگان ساکن هستم و ایشون همسر اختیار کردن البته صیغه پسر6سالمم با خودشون بردن مشهد. خواف زندگی میکنن... بهم خرجیم نمیده طلاقمم نمیده.. دختر 17ساله هم دارم که با من زندگی میکنه تو خونه پدریم.... خواهش میکنم راهنماییم کنید هم برای روند جداییم و هم نفقم ... باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما راهکارهای بسیار زیادی جهت اخذ نفقه وحتی طلاق دارید که در این بخش از مشاوره با توجه به مفصل بودن موضوعات نمیگنجد پیشنها د میشود جهت اخذ مشاوره بهتر وراهکارهای حقوقی مناسب از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید