مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو توسط وراث

با سلام.
من خودرويي خريداري نمودم كه قبل از فوت فروشنده پلاک به اسم خودم زدم ولي سند نزدم. اكنون وكالت من باطل شده و فروشنده فوت شده است. وراث نامه ماليات بر ارث خود را گرفته اند ولي اسمي از خودرو من در گواهي آن ها نمي باشد. چرا كه منطقا هم وقتي قبل فوت فروخته و پول آن را گرفته ديگه جزء ارث ورثه نمي آید. حالا آيا وراث ميتونند سند به اسم من بزنند؟
وقتي پول در زمان زنده بودن مرحوم خرج شده و ماشين به من فروختند آيا دوباره بايد ماليات بر ارث بدهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مگر دوباره اعلام نمایند که خودرو را واگذار کرده اند و سند را مورث انتقال نداده است و. ...