مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک

سلام و خسته نباشید.
بنده سال 1397 مالکیت ملکی را از بنیاد شهید خریداری کردم که سال 74 به مدت یک سال اون جا رو به فردی اجاره داده بود و طی این سال ها اجاره نامه را تمدید نکرده بودند و مالک که بنیاد شهید بود فقط کرایه رو دریافت میکرد تا زمانی سند مالکیت که به اسم اینجانب انتقال پیدا کرد و در سند قطعی غیر منقول قید شده که منافع قبلا به کسی واگذار نشده و ملک تحویل خریدار شد و ناگفته نماند زمان تحویل، ملک مورد نظر خالی بود. حالا چند نفر ادعای سرقفلی آن جا را کردند و میگویند سرقفلی متعلق به پدر ما بوده و پدر ما فوت کرده و قولنامه ی خرید سرقفلی آوردند که سال 75 از مستاجر قبلی به پدرشان انتقال داده است در حالی که اجاره نامه ی بین مالک قبل از بنده با مستاجر سرقفلی قید نشده و شغل ایشون که فروش مصالح ساختمانی بوده نوشته شده و در شرایط فسخ تاکید شده مستاجر حق واگذاری به غیر و نمایندگی و وکالت به شخص ثالث را به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی ندارد و حق تغییر شغل ندارد ولی مستاجر هم سرقفلی فروخته. میگم فروخته چون قولنامه ای بوده و سرقفلی را بیع کرده و هم شغل را تغییر داده و نیز نوشته شده بود که در صورتی که مستاجر بدهی به ارگانی در مورد مغازه داشته باشد در زمان تخلیه یا فسخ قرارداد باید از اموال دیگرش تمام بدهی ها پرداخت شود و تسویه کند و رسید دریافت دارد.
حالا با این تفاسیر میخواهم بدونم این ها میتونند علیه بنده شکایتی انجام بدهند و اقدامی بکنند؟ 2 سال هست مغازه رو خودم بعد از تحویل گرفتن ملک را اجاره دادم و تمام بدهی های مغازه رو اعم از برق و آب و گاز و شهرداری و دارایی رو تسویه کردم و تلفن مغازه به علت بدهی توسط مخابرات ضبط و فروخته شده بود. حالا این وراث به من میگویند از شما به علت اجاره ای که دادی و انتقال به غیر از شما شکایت میکنیم. لطفا راهنمایی کنید اون ها میتونند از من شکایت کنند یا این که من چی کار باید انجام بدهم؟ خواهش میکنم پاسخ من رو بدهید و نگویید پیچیده است؟

پاسخ ها :

مالکیت ملک ادعای مالکیت سرقفلی سرقفلی ملک سرقفلی