مشاوره حقوقی رایگان - برای گرفتن حکم رشد پسر دوازده ساله چه راه حلی پیشنهاد می فرمایید

با سلام و خسته نباشید
مدت هفت سال است که متارکه نموده ام و یک پسر دوازده ساله دارم که سرپرستی فرزند با من است به مدت هشت ماه فرزندم مرا ترک نمود و میگفت میخواید با پدرش زندگی کند که مانع فرزندم نشدم بعد از هشت ماه پسرم برگشت و به شدت دچار اختلال اضطراب شده بود
چکاپ پزشکی هم که بردم دچار کم خونی شدید کمبود شدید ویتامین های بدن و دچار انگل شده بود که پسرم رو تحت نظر پزشک متخصص و تراپیست و روان درمان گذاشتم و همه مدارک پزشکی رو جمع کردم که در حال حاضر حال عمومی فرزندم خوب است
ولی مشکل اینجاست که پدرش مرتب اصرار دارد که او را ببینید و با تلفن زدن فرزندم رو میترساند و پسرم شاکی است که به هیچ وجه نمیخوام ببینمش
لطف میکنید راهنماییم کنید که چطور میتونم حکم رشدشو بگیرم که پدرش اذیتش نکنه

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،ملاقات حق والدین هست و شما نمی تواند همسرتان را از دیدن فرزند مشترک محروم کنید ،کما اینکه در صورت ایجاد مانع با مجازات روبرو خواهید شد ،ولی در خصوص نگهداری فرزند میتوانید سلب حضانت را با ارائه دلایل و مستندات در خصوص ناتوانی در امر تربیت و نگهداری از دادگاه بخواهید