مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی

سلام. من سال 88 کارت ملی خود را نزد مغازه ای برای کار امانت گذاشتم که بعد از پایان کار به بهانه های مختلف از دادن کارت خودداری کرد و من مجبور به مراجعه اداره پست و اعلام مفقودی و درخواست کارت ملی هوشمند شدم و چون کارت ملی من هوشمند نبود و پس از چند روز کارت ملی هوشمند برای من صادر و تحویل شد. الان پس از 12 سال از طریق دادگاه متوجه شدم نامبرده با کارت ملی من اقدام به گرفتن سیمکارت و ایجاد مزاحمت برای پلیس 110 کرده و من محکوم به یک سال حبس تعزیری شدم و دسترسی به شخص سوء استفاده کننده ندارم و قطعا او از در اختیار داشتن کارت خودداری میکند. در ضمن کد ملی من به خاطر همین اتفاق مسدود و حساب های بانکی من نیز مسدود هستند. الان چه کاری باید بکنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
رفع توقیف فقط توسط مرجع قضایی ممکن هست بنابراین پیگیر پرونده قضایتون باشید