مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نصب پمپ و مخزن آب در مجتمع

با درود خدمت مشاور محترم حقوقی
بعلت افت فشار آب در مجتمع ده واحدی و پنج طبقه محل سکونت نیاز به نصب پمپ آب و تهیه منبع آب است . چون در پارکینگ مکانی نیست و باید با صرف هزینه به حیاط پشت ساختمان لوله کشی و نصب تجهیزات نمود . سوال بنده این است که این مشکل افت فشار که برای طبقات 4و 5 وجود دارد و برای طبقات پایین مشکل فشار آب ندارند آیا هزینه این کار باید مساوی تقسیم شود یا به عهده طبقات بالا مربوط میشود . لطفاً راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام هزینه بایدازمحل صندوق ساختمان پرداخت گردد.
پمپ جزومنصوبات ساختمان است وهمه بایدپرداخت نمایندمگراینکه ادعای خوددرخصوص مناسب بودن فشارآب را اثبات نمایند که مقوله ای جدا میباشد.