مشاوره حقوقی رایگان - ندادن حقوق

سلام. بنده در یک موسسه مشاوره تحصیلی کار میکنم و قرارداد سه ماهه بستم. 12 روز کارآموزی بوده و از 1تیر تا 21 تیر کار کردم. من استرس معمولی داشتم قبلا و با گفتار درمانی حالم بهتر میشد ولی از زمانی که وارد اینکار شدم فشار کاری و استرس کارش برام زیاده و من دچار پانیک استرسی شدم و از روانپزشک و نسخه و گواهی دریافت کردم مبنی بر اینکه با من مدارا بشه. اینم بگم که زمان استخدام در فرم استخدام نوشتم که سلامت کامل دارم. حالا میگن باید یک ماه بیشتر کار کنی تا استعفاتو قبول کنیم و برای دادن حقوقم هم بازی در میارن. درحالی که یک روز اضافه کار کردن در اونجا برای شرایط روحی من سمه. و من از وقتی رفتم اونجا کارم به روانپزشک کشیده شد. میخواستم بدونم اگه برای دریافت حقوقم ازشون شکایت کنم حقوقمو میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر است استعفا حودرا اعلام وسپس ترک کار نمایید ولیکن در هرصورت حقوق شما تضییع نخواهد شد